thomascook.be
TCB
9F91B1066B43B45561611BA4A3DE6A0C
cruises.thomascook.be
Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

Home - Cruises - Search result page Print deze pagina

Aida Cruises

home
home
Cruise
nl
Aida Cruises

Algemene info over Aida Cruises

 

 

Duitse rederij & semi All – Inclusive

Informeel, ontspannen en sportief cruisen met een goede ambiance aan boord zijn de kenmerken van de AIDA schepen. De voertaal aan boord is Duits, ook voor de excursies. Alle maaltijden zijn in buffetvorm, waarbij tafelwijn, bier en frisdrank zijn inbegrepen bij de hoofdrestaurants. Voor een à la carte diner kan men tegen een kleine vergoeding in het specialiteitenrestaurant terecht.

Sportief cruisen

De nadruk ligt op sportiviteit, wat merkbaar is aan de uitgebreid faciliteiten aan boord zoals conditietraining, spinning, basketball, golf en duiken. Je kan onder begeleiding ook gaan hiken. Vernieuwend is de aanwezigheid van baanfietsen en zelfs pedelecs en segways. De professionele duikinstructeur geeft duiklessen aan boord die tijdens een duikexcursie in de praktijk gebracht kunnen worden. Veel excursies bevatten sportieve elementen – ontdek een bestemming per fiets in plaats van met een taxi of bus.

Kleurrijk en modern interieur

Het interieur van de schepen is verfrissend, zowel de lounges als de hutten zijn met gebruik van opvallende kleuren ingericht. Fooien zijn bij de cruiseprijs inbegrepen. Voor kinderen, die samen met de ouders een hut delen, zijn er kortingen. Aida cruises is een uitstekende keuze voor sportieve koppels en families met kinderen in een Duitstalige omgeving.