thomascook.be
TCB
7E1138FFA49ECFCF40ABE7BF139991DF
cruises.thomascook.be
Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

Home - Cruises - Search result page Print deze pagina

Azamara Club Cruises

home
home
Cruise
nl
Azamara Club Cruises

De Azamara Club Cruises schepen

Algemene info over Azamara Club Cruises

“Setting a new standard in deluxe cruising”

 

Azamara dompelt gasten onder in de bestemming.

De vloot van Azamara Club Cruises bestaat uit drie boetiekschepen - Azamara Quest,  Azamara Journey en Azamara Pursuit- die elk 690 gasten ontvangen in een relaxte en informele sfeer. Beide schepen werden begin 2016 helemaal vernieuwd. De Azamara Pursuit werd begin 2018 volledig gerenoveerd. Alle kajuiten en suites kregen een frisse aankleding. Nieuw zijn enkele Spa Suites die aansluiten bij de Sanctum Spa. Gasten in deze accommodatie genieten bovendien van een aantal wellnessvoorzieningen.

De publieke ruimtes ondergingen een gedaantewissel. De Pool Grill werd omgetoverd tot The Patio waar gasten ’s avonds sfeervol in de open lucht kunnen dineren. Het zelfbedieningsrestaurant Windows Café kreeg lichtere kleuren en meer tafels voor twee personen. Het aanpalende terras en de Sunset Bar ondergingen eveneens een verjongingskuur en zijn dé ideale plek om na het avondmaal de zonsondergang te bewonderen. Ook Discoveries, het hoofdrestaurant aan boord van de Azamara-schepen, kreeg een aangepast interieur. Helemaal nieuw is de Living Room, een loungeconcept met gezellige zetels, sofa’s en wijntafel. Overdag kunnen gasten in de Living Room terecht voor gebakjes en een ruime selectie thee en koffie. In de vooravond staan wijn en tapas op het menu.

De schepen van Azamara Club Cruises varen tijdens het winterseizoen in de Caraïben, Centraal-Amerika, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Azamara Pursuit concentreert zich in de winter voornamelijk op Zuid-Amerika. Tijdens de zomer doorkruisen ze de Europese wateren. De Azamara schepen bezoeken in 2018 meer dan 200 bestemmingen in 68 landen. Azamara Club Cruises legt daarbij de klemtoon op de bestemming. De schepen meren aan in heel wat kleinere havens die de grote schepen niet kunnen aanlopen en blijven vaak overnachten op de bestemming. Bovendien organiseert de rederij avondexcursies en genieten de gasten op bijna elke afvaart van een gratis AzAmazing Evening, een exclusief event op een bijzondere locatie.

Azamara Cruises stelt een reisformule voor waarbij frisdranken, een selectie sterkedrank, internationale bieren en fooien voor het boordpersoneel in de prijs zijn inbegrepen. Gasten die in de suites verblijven, kunnen beroep doen op een butler die hen onder meer thee en gebakjes serveert in de namiddag, ontvangen 235 minuten gratis internet en dineren gratis in de twee specialiteitenrestaurants Prime C (vlees) en Aqualina (Mediterraans). Wie in de Club World Owner’s en Club Ocean suites verblijft, ontvangt bovendien een gratis Insider Access, een onderdompeling in het plaatselijke leven, of Nights in Cool Places, een verwenavond met exclusief diner en een nacht onder de sterrenhemel.