thomascook.be
TCB
1D4416718D1EF263BE5BAFCBA8D066F4
cruises.thomascook.be
Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

Home - Cruises - Search result page Print deze pagina

Cunard

home
home
Cruise
nl
Cunard

Algemene info over Cunard

“The most famous Ocean Liners in the World”

 

 

Cunard symboliseert het klassieke cruise-reizen zoals het oorspronkelijk begonnen is. Deze traditionele Britse rederij is al meer dan een halve eeuw gekend om haar transatlantische overtochten naar New York. Cunard viert in 2017 haar 177e verjaardag. De huidige vloot bestaat uit 3 schepen - Queen Elisabeth, Queen Mary 2 en Queen Victoria - die de traditie en elegantie van het klassiek cruisen moeiteloos verweven met moderne luxe, en dit met een
uitgebreid aanbod vaarroutes.


De grandeur van Cunard wordt meteen duidelijk als u de majestueuze lobby betreedt. Even indrukwekkend is het Royal Court Theater, dat over drie dekken is verdeeld en waar schitterende shows worden vertoond. Verder heeft u oneindig veel mogelijkheden aan boord: verschillende zwembaden en jacuzzi’s, boetieks, een spa en een echte balzaal.
Aan boord bij Queen Mary 2 ontdekt u zelfs de geheimen van de sterren en planeten in een imposant planetarium. Reist u met kinderen? Dan heeft elk schip een speciale kinderclub met gekwalificeerde nanny’s die zorgen voor vermaak binnen en buiten.


Uw kajuit knipoogt naar het verleden door het warme en elegante interieur van hout, marmer, en luxe stoffering. Op elk schip kunt u trouwens kiezen voor een kajuit met privébalkon en ligstoelen.

Cunard kent hoge standaarden wat gastronomie betreft. U proeft topclass gerechten op servies van porselein, u nipt van een cocktail bij een verbluffend panoramisch uitzicht en u voelt de Britse nostalgie tijdens een echte afternoon high-tea.