thomascook.be
TCB
2124470C7EAAE49B9F8FFF10D2838A00
cruises.thomascook.be
Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

Home - Cruises - Search result page Print deze pagina

Norwegian Cruise Line

home
home
Cruise
nl
Norwegian Cruise Line

Algemene info over Norwegian Cruise Line

Freestyle Cruising : Flexibiliteit en vrijheid!

“Jong, modern en Freestyle Cruising”. Het paradepaardje van NCL is uiteraard nog steeds het in 2000 gelanceerde “Freestyle Cruising” concept, met andere woorden eten waar, wanneer en met wie je wil, zonder dresscode. De kledij aan boord is dus steeds informeel, zelfs tijdens de diners ! Je kan kiezen uit ten minste 11 verschillende kleinere restaurants die elk hun eigen specialiteiten hebben. Zo is er steevast een Italiaans, Franse en Aziatisch restaurant aanwezig, naast de 2 hoofdrestaurants waar elke dag een ander menu wordt gepresenteerd. Keuze in overvloed!

Sinds april 2017 geniet je bij NCL van PREMIUM ALL INCLUSIVE en zijn volgende dranken/extra's altijd inbegrepen:

  • Zeer ruime keuze aan Premium alcoholische dranken in alle bars, lounges en restaurants
  • Frisdranken, fruitsappen, water in alle bars, lounges en restaurants
  • Lavazza koffie bij de maaltijd
  • Flesjes water in de kajuit
  • Fooien
  • Bij het boeken van luxe suites en Haven suites : +3 specialiteitenrestaurants inbegrepen naar keuze (vanaf 8 nachten 4 restaurants)

De NCL vloot bestaat uit zeer moderne, jonge schepen met vele faciliteiten en zijn zeer geschikt voor koppels en gezinnen met kinderen. Voor deze laatsten zijn er verschillende kinderclubs aanwezig, ingedeeld per leeftijdscategorie. Uiteraard zijn er voor de volwassenen ook voldoende activiteiten : speel een partijtje tafeltennis met 1 van de andere gasten, neem deel aan een wijn- of kunstseminarie, kijk naar een kookdemonstratie of ga simpelweg een beetje sporten in de fitnessruimte.
Laat je verwennen in de spa, boek een exotische hot-stone massage of doe gewoon zalig niets ! Aan boord van NCL staan flexibiliteit en vrijheid voorop.

NCL heeft 5 innovatieve nieuwe schepen geïntroduceerd sinds 2005 met slechts 1 doel : Freestyle Cruising ! Met meer dan 20 bars en restaurants zijn deze drijvende resorts een streling voor het oog.