thomascook.be
TCB
0FE20BCCA4142752B2C892663DDAE85D
cruises.thomascook.be
Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

Home - Cruises - Search result page Print deze pagina

SeaDream Yacht Club

home
home
Cruise
nl
SeaDream Yacht Club

De SeaDream Yacht Club schepen

Algemene info over SeaDream Yacht Club

“It’s Yachting, not Cruising”

 

Seadream Yacht Club heeft zijn naam niet gestolen, met deze luxejachten ervaart u een ware droom op zee.

Seadream I & II zijn jachten waarop u slechts met een 50-tal andere koppels te gast bent. Daartegenover staan maar liefst 95 crewmembers die u verwelkomen en een vlekkeloze service garanderen.

De sfeer aan boord is casual, maar elegant. Die elegantie vindt u ook terug in de suites en staterooms met een afwerking tot in de details en badkamers in marmer met een jet-douche. Sommige suites bieden ook een ligbad en de mogelijkheid om in-suite te dineren.

Bij een luxereis hoort topgastronomie. Tijdens uw verwelkoming aan boord bij Seadream krijgt u een heerlijke cocktail aangeboden, maar ook ‘s morgens bij het ontbijt of tijdens een romantisch diner ervaart u meteen het hoogstaande culinaire niveau van deze rederij. Bovendien zijn premium alcoholische dranken en champagne steeds inbegrepen.

Ondanks dat deze jachten kleinschaliger zijn dan de meeste cruises, is er geen gebrek aan faciliteiten: u beschikt over een zwembad en jacuzzi op het dek, Balinese droombedden, een bibliotheek, een boetiek, een Thai Certified Spa met fitnessruimte, een casino en een platform waar u bij goed weer tal van watersporten kunt beoefenen (inbegrepen in de prijs). Bovendien
kunnen deze jachten aanmeren in meer exclusieve en pittoreske havens
zoals Bonifacio, St. Tropez en Portofino of voor anker gaan bij de Caraïbische droomeilanden St. Barts en Virgin Gorda.