thomascook.be
TCB
CDE51F29BCC423246AA33C3CDA5B8277
cruises.thomascook.be
Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

Home - Cruises - Search result page Print deze pagina

Seabourn

home
home
Cruise
nl
Seabourn

De Seabourn schepen

Algemene info over Seabourn

“This is the Good Life. My Life”

Aan boord bij Seabourn bent u de koning te rijk. Sinds 2009 werd de vloot van Seabourn grondig vernieuwd met de bouw van de Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn, Seabourn Quest en Seabourn Encore waar u kunt verblijven in suites met een privé balkon. Met welk Seabourn schip u ook reist, u kunt steeds rekenen op een vlekkeloze service en faciliteiten zoals een zwembad, een professionele spa, boetieks en lounges.


Uw suite is bijzonder ruim, met een aparte zithoek en steeds met zicht op zee. U beschikt over 24u/24u roomservice, terwijl luxueuze details zoals lakens van Egyptisch katoen en badproducten van L’Occitane en Molton Brown het plaatje afmaken.


U verblijft aan boord volgens een luxueuze All inclusive formule: Champagne en kaviaar zijn inbegrepen, net zoals geselecteerde wijnen bij uw lunch of diner. Uiteraard zijn ook frisdranken, koffie en thee steeds inclusief, kiest u zelf de inhoud van uw minibar, en zijn zelfs de fooien voor de crew inbegrepen.

Voor reizigers die houden van culinaire hoogstandjes en gastronomisch hoge eisen stellen, zal de bekroonde keuken van Seabourn niet teleurstellen. U wordt uitgenodigd om te proeven van heerlijke topgerechten in The Restaurant, en op het dek kunt u in een casual sfeer genieten van verrukkelijke grillgerechten onder de sterrenhemel. ’s Ochtends is het heerlijk ontbijten in open lucht met de fonkelende zee als decor.


In bepaalde vaargebieden biedt Seabourn een speciaal Ventures programma aan. Het Ventures programma biedt u de mogelijkheid om de havens op een spectaculaire manier te ontdekken. Een ervaren expeditie team van wetenschappers, geleerden en natuurliefhebbers is de gehele cruise aan boord met als doel u een onvergetelijke cruise te bezorgen. Gedurende de cruise worden diverse presentaties gegeven waardoor u meer inzicht krijgt in de geschiedenis en cultuur van de plaatsen die u bezoekt.