thomascook.be
TCB
136F3B07AD59927C7883F4246840DBA2
cruises.thomascook.be
Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

Home - Cruises - Search result page Print deze pagina

Carnival Cruise Lines

home
home
Cruise
nl
Carnival Cruise Lines

De Carnival Cruise Lines schepen

Algemene info over Carnival Cruise Lines

Fun schepen

Stel je eens voor dat je de exotische bestemmingen van jouw dromen zou kunnen bezoeken, van de betoverende Caraïben tot de Mexicaanse Rivièra, het majestueuze Alaska of zelfs de historische steden van het Middellandse Zee gebied. Stap aan boord van een van de 22 luxueuze en moderne cruiseschepen van Carnival en alles wordt tot in de puntjes voor jou geregeld, zodat jij in alle rust van een zorgeloze vakantie kunt genieten.


Voor iedereen

Of je nu een romantisch reisje in gedachten had, een echte gezinsvakantie zocht of nieuwe vriendschappen wilt sluiten, er is een ideale Carnival-cruise voor iedereen ! Laat je verrassen door de gerenommeerde keuken, verwennen in de spa, meeslepen door het live amusement en neem een duik in de zwembaden, glijbanen en whirlpool. Ervaar zelf waarom gasten van Carnival zeker zijn van een vakantie vol onvergetelijke momenten.


Amusement ten top

Fun, fun, fun, daar draait het allemaal om bij Carnival Cruise Lines. De varende vakantieoorden van Carnival bieden alles wat je nodig hebt voor de vakantie van je dromen. De sushi chefs staan te popelen om je te imponeren met hun vindingrijkheid en exotische ingrediënten, de kinderen leven zich optimaal uit in de verschillende clubs (Camp Carnival, Circle C en Club O2) en ’s avonds dompel je je onder in de verschillende dancings, jazzclubs, karaokebars en comedyclubs.