thomascook.be
TCB
53851C2A8C46EE8B8C6ED3817D61EDBC
cruises.thomascook.be
Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u


Disney Magic

Disney Cruise Line

Disney Cruise Line schepen

Details van het schip

Bouwjaar: 1998
Lengte: 294 m
Tonnage: 83338 ton
Passagiers (Dubbele bezetting): 1750
Bemanning: 945
Dekken: 11
Kajuiten: 875
Voltage: 110 V

Algemene info over het schip

Een vakantie waar jij in de spotlights staat
Beleef een magische reis vol fantasie, plezier en entertainment. Volwassenen genieten van luxe en vrije tijd. Kinderen ontdekken dat dromen écht uitkomen. En samen vormen ze herinneringen die voor altijd blijven bestaan. De magie begint zodra je aan boord gaat. Je wordt ondergedompeld in een magische sfeer dankzij de excellente Disney service, onvergetelijke tafelmomenten en shows van top niveau. Welkom aan boord!
 

Disney Service: ontspan – de legendarische Disney service, met oog voor elk detail, garandeert je een zorgeloze vakantie. De Disney Cruise Line bemanning zorgt ervoor dat zowel beginners als volleerde cruise passagiers zich meteen thuis voelen. Hier is klant koning!

 

 

Restaurants en Bars

Uniek dineren in stijl


Met het unieke ‘rotation dining’ systeem ontdek je tijdens je cruise 3 unieke themarestaurants, elk met een typische keuken. Elke avond wordt je bediend door dezelfde ober, zo ben je zeker van een ongeëvenaarde en persoonlijke bediening
 

Softdrinks zijn gratis

Faciltiteiten aan boord

  • 3 buitenzwembaden
  • 6 jacuzzi's
  • Fitness center
  • Welness
  • Cinema
  • Disney figuren aan boord
  • Apart dek voor de volwassenen
  • Apart zwembad voor de volwassenen

Kinderprogramma

Voor iedereen


Enkel voor kinderen: in een wondere wereld vol piratenschepen en prinsessen, zorgen de ‘Disney’s Youth Counselors’ ervoor dat nieuwe vriendjes worden gemaakt en dat niemand zich ook maar één seconde verveelt.
Enkel voor tieners: stel je voor, een club enkel voor tieners, zonder volwassenen en geen kind te bespeuren. Alleen feestjes, films, muziek en nog véél meer. Klinkt fantastisch, niet?
Voor volwassenen: zalig kuuroord en zwembad exclusief voor volwassenen? Ok! Romantisch dineren en late-night entertainment? Ok! Nog meer? Disney Cruise Line heeft het voor jou in petto!
Voor families: ontdek onze Disney musicals met Broadway-gehalte, en geniet van de meest recente films, zelfs in een 3-D bioscoop. Geniet van het énige vuurwerk op zee, van de talrijke feestjes en van de ontmoetingen met Disney figuren.
 

Belangrijke voordelen

Familiekajuiten
Geniet van je eigen plekje op het schip, in een gezellige en comfortabele familiekajuit. Elke kajuit is afgewerkt tot in de kleinste Disney details. De badkamer is zo handig ingericht dat verschillende familieleden tegelijkertijd van de faciliteiten kunnen gebruik maken.
 

Extras

Exotische havens en een privé eiland
Snorkel in de Bahamas, bezoek de ruïnes van Cozumel of ga shoppen in St Thomas. Bovendien kan je, dankzij de nieuwe Europese reisroutes van Disney Cruise Line, de Toren van Pisa ontdekken of je geluk proberen in de casino’s van Monte Carlo. Geniet van verschillende excursies aan land, voor families, kinderen of enkel voor volwassenen. Casteway Cay, Disney’s paradijselijke privé-eiland, is exclusief toegankelijk voor gasten van Disney Cruise Line
Bahama’s & Caraïben

Ideaal om er even op uit te trekken : een 3 of 4 nachten cruise naar de Bahama’s. Een perfecte start voor de beginnende cruise passagier. Hou je van de Caraïben, kies dan voor de Oostelijke of Westelijke Caraïbische route en ontdek de pracht van de eilanden. Al deze cruises houden halt op Disney’s tropische privé-eiland, Castaway Cay.

2010 : Nieuwe Europese reisroutes

In 2010 zet Disney Cruise Line koers naar de Baltische Zee en de Noordelijke kust van Europa. Ook de populaire havens van het Middellandse Zeegebied worden in 2010 opnieuw bezocht. Ontdek het rijke historische verleden, beleef de cultuur en geniet van de prachtige landschappen – met Disney als je persoonlijke gids.