thomascook.be
TCB
DBB32147881C094D10928C3D9A2728C8
cruises.thomascook.be
Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u


MSC Seaview

MSC Cruises

Details van het schip

Bouwjaar: 2016
Lengte: 323 m
Tonnage: 154.000 ton
Passagiers (Dubbele bezetting): 5429

Algemene info over het schip

MSC Seaview is het tweede schip van de Seaside generatie. Met een lengte 323 meter lang en een gewicht van 154.000 ton, zal het schip een maximale capaciteit van 5429 gasten voorzien.
Geïnspireerd door een baanbrekend strand met accommodatie concept biedt de MSC Seaview door middel van speciale elementen de mogelijkheid om het beste te halen uit het warmere weer. Er zijn diverse mogelijkheden om de tijd door te brengen op het schip met faciliteiten zoals de mogelijkheid om buiten te eten en drinken en te ontspannen in de mediterrane zon met het beste uitzicht op zee. Het aantal balkonkajuiten is uitgebreid met uitzicht op zee en openbare ruimtes met elk element om te genieten van de zon en de zee.

Een uniek ontwerp kenmerkt de MSC Seaview; namelijk de indrukwekkende 360° glazen 'boulevard' met glazen balustrades die ronddraait rond het hele schip. Deze prachtige openbare ruimte zal fungeren als een levendig recreatiegebied waar op gewandeld kan worden in de buitenlucht, te eten en drinken uit een verscheidenheid aan bars en restaurants of te winkelen in de boetieks met een spectaculair uitzicht op zee.

Restaurants en Bars

 Op de MSC Seaview kunt u genieten van het spectaculaire uitzicht op de oceaan terwijl u geniet van uw gerecht. Met 10 heerlijke eetgelegenheden om uit te kiezen, waaronder vijf verfijnde specialiteitenrestaurants. Families worden uitstekend verzorgd. Voor een perfect aperitief, 's avonds laat een drankje of overdag een verfrissend drankje... er is een keuze van 19 bars en lounges met elk met zijn eigen unieke sfeer.

- Pan Asian Market Kitchen by Roy Yamaguchi
- Ocean Cay Restaurant
- Butcher’s Cut
- Teppanyaki restaurant by Roy Yamaguchi
- Atelier Bistrot
- The Biscayne Bay Buffet & Buffet
- Venchi Chocolate Bar
- Venchi Gelato & Crêperie
- Seaside Lounge
- Garage Club
- Haven Lounge
- Champagne Bar
- Sports Bar
- Panorama Bar
- Aurea Bar
- Wine Cocktails
- …
 

Faciltiteiten aan boord

- Park Forest Aquaventure Park
- Panorama Pool
- Sunset Beach Pool
- Odeon Theater
- Bowling
- Wellness Centrum Aurea Spa
- Fitness
 

Kinderprogramma

- Baby Club
- Mini en Juniors Club
- Teens Club